Jest to szybki pomysł na obiadek, wystarczy kilka minut i gotowe.
Filet z indyka pociąć na na plastry o grubości 1 cm, rozbić, przyprawić solą i pieprzem. Obtoczyć filety w jajku i w bułce tartej.
Na rozgrzanej patelni z olejem smażyć z dwóch stron na złoty kolor.
Podawać z ziemniakami i surówką
Smacznego
Ania
16 lutego, 2016 o 16:28
Ależ pysznie wyglądają! Zrobię według Twojego przepisu jutro 🙂 Już nie moge się doczekać w mojej rodzinie uwielbiają schaboszczaki heh 😉
kuchcik8
16 lutego, 2016 o 16:35
Są bardzo dobre, nawet mój mąż się zachwycał. Napisz jak smakowały Pozdrawiam
Radosław
6 lipca, 2019 o 10:30
Krótko i na temat satysfakcja gwarantowana jest radość jest radość 🙂