Jest to przepis od mojej siostrzyczki, często taka pasta wita na naszych stołach, jest bardzo dobra.
Jajka ugotować na twardo, oskrobać ze skorupek, rozdrobnić widelcem, wrzucić do miseczki. Pstrąga oczyścić z ości i skóry, rozdrobnić widelcem i wrzucić do miseczki. Szczypiorek umyć i pokroić drobno, dodać do ryby. Teraz już tylko dodać majonez, masło, vegetę, śmietanę i doprawić do smaku solą i świeżo zmielonym kolorowym pieprzem, dokładnie wymieszać. Wstawić na chwilkę do lodówki, żeby wszystkie składniki się ze sobą połączyły i pasta przestygła. Dziękuję Małgosiu, buziaki
Małgosia
1 maja, 2015 o 22:30
proszę uprzejmie, buziaki
kuchcik8
1 maja, 2015 o 22:46
Możesz następne takie pyszności dla mnie szukać
kuchcik8
2 maja, 2015 o 00:47
Możesz następne takie pyszności dla mnie szukać