Szybko i pięknie, każde śniadanko z taką jajecznicą doda nam energii i siły na dobry początek dnia.
Na patelni roztopić masełko, dodać pokrojoną drobno cebulkę i smażyć do momentu, aż nabierze lekko złotego koloru.Lekko osolić. Następnie dodać pokrojone w plasterki parówki i smażyć, mieszając aż parówki lekko nabiorą koloru.
Wbić jajka, chwilkę smażyć bez mieszania, następnie przemieszać i smażyć do uzyskania ulubionego efektu końcowego. Doprawić solą i pieprzem. Ja nie lubię wysuszonych, więc zdejmuję szybciej z ognia.
Polecam, jest pyszna. Szybko i smacznie.
Jayjay
12 maja, 2021 o 16:57
Szybko i smacznie
Maria Gorlik
13 maja, 2021 o 06:47
Dziękuje za komentarz, pozdrawiam