Bardzo polecam, po długich próbach mogę powiedzieć że jest super.
Na garnku z gotującą wodą położyć miskę. Jak już woda będzie się gotowała zmniejszyć gaz do minimum.
Do miski pokruszyć czekoladę, dodać miód,wodę, cukier puder, kakao i śmietanę. Jak już czekolada zacznie się topić zacząć mieszać. Trzymać na parze i mieszając cały czas, aż wszystko się połączy w piękną błyszczącą polewę.
Od razu polać ciasto polewą.
Goska
5 listopada, 2016 o 21:31
Tego szkalam
kuchcik8
5 listopada, 2016 o 22:09
To się cieszę że pomogłam. Ładnie zesztywniała i lśni. Pozdrawiam
Janka
17 czerwca, 2017 o 17:53
Właśnie o to mi chodziło . Dzięki
Maria Gorlik
17 czerwca, 2017 o 18:02
Miło mi. Życzę miłego dnia.