Delikatne jak puszek, smak pyszny, polecam.

Wykonanie ciasta – do garnuszka dodać masło i masę toffi, roztopić na małym ogniu. Co chwilkę zamieszać. Przestudzić.

Masę zmiksować , na gładką masę. Podczas mieszania dodawać po jednym żółtku, wlać esencję waniliową. Teraz już dodać przesianą przez sitko mąkę, proszek budyniowy i proszek do pieczenia. Dodać wszystko do masy toffi, wymieszać dokładnie. Białka ubić na sztywną masę. Na koniec wsypać cukier i jeszcze chwilkę ubijać. Delikatnie wmieszać pianę z białek do ciasta, używając tylko łyżki.

Ciasto wylać do blaszki wyłożonej papierem do pieczenia.  Na górze rozłożyć owoce. Blaszka 30×30

Piekarnik nagrzać do 180 C i piec 35-45 minut. Do suchego patyczka.

Ciasto naprawdę dobre.